top of page
  • Writer's pictureMarko

Koronapäiväkirjat V


Praha 13.5.

Kello 12


Jos tartunnasta yrittää löytää jotain hyvää, niin ainakin voin nyt kaivella nenää ilman huonoa omaatuntoa. Viime ajat ovat olleet todellista tuskaa kaltaiselleni paatuneelle nenäntonkijalle. ”Älkää kosketelko kasvojanne”, kaiken maailman dosentit on höpöttäneet jo monta kuukautta. Eikö kukaan tajua, miten vaikeaa se on? Yrittäkääpä! Ajatelkaa, ettei kasvoja saa koskea, niin pian alkaa nenää kutittaa tai leukaa pistellä ja ohimossa tuntua kirvelyä. Mitä enemmän sitä ajattelee, sitä pahemmaksi se menee ja ainoa lääke siihen on, että koskettaa tai edes hipaisee kutittavaa nenää tai kirvelevää ohimoa. Ja jos koko asiaa ei ajattele, sormi hakeutuu itsestään korvannipukkaan, nenänvarteen, poskeen tai otsaan. Vasemmalla etusormellani on tapana aivan itsestään kulkeutua nenään, ikään kuin sillä olisi oma tahto ja nenä olisi sen kultavarasto, jota sen täytyy koko ajan tarkistaa.


Nytpä minun ei tarvitse enää vältellä koskettelemasta itseäni, joten olen hiplannut joka paikkaa, työntänyt sormiani joka ikiseen kehoni aukkoon ja louhinut kumpaakin sierainta hartaasti jo monta päivää. Ja mitä nenästäni on löytynytkään! Kuivuneita räkäklönttejä joka lähtöön ja kaikissa väreissä. Viime päivien onnellisin tapahtuma oli, kun sain vähän liian syvälle juuttuneen räkäkokkareen pois kokonaisena käyttäen sormieni lisäksi apuna vain vanupuikkoa (no okei, kokeilin myös pinsettejä, mutta niistä ei ollut apua). Klöntti oli ainakin toista senttimetriä pitkä. Laitoin sen talteen tyhjään tulitikkurasiaan.


Seuraavaksi aion siirtyä tutkiskelemaan, millaisia koloja ja onkaloita korvistani löytyy. Navan tutkin perusteellisesti jo eilen. On aivan uskomatonta, miten paljon nöyhtää sinne oli vuosien varrella kertynyt. Korvien suhteen olen tehnyt jo alustavia tutkimuksia ja huomannut, että korvantaustat ovat samanlaisia nöyhtämagneetteja kuin napa.


Toinen positiivinen asia koronassa: olen tutkinut kehoani ja oppinut siitä monia asioita.


Ajattelin korkata illalla yhden pullon olutta ja tarkkailla, miten se vaikuttaa kehooni. Sillain sivistyneesti.


Kello 22


Haluan koto-Suomeen ja olen ilmaissut toiveeni monta kertaa Facebookissa. Viimeisin päivitys on saanut jo kolme tykkäystä (Kalle, Pekka-serkku ja joku Lolita, jota en ole koskaan tavannut, mutta jonka hyväksyin kaveriksi, kun sillä oli niin upea profiilikuva), joten asia on kyllä yleisessä tiedossa. MIKSEI HALLITUS TEE MITÄÄN? Kuka poliitikko ottaa vastuun minusta? Myös Prahan Suomen suurlähetystö on hiirenhiljaa, vaikka ne tietävät siellä, että asun täällä. Kävin uusimassa passin kerran lähetystössä, joten siellä tiedetään osoitteeni. Nyt lähetystökin vaikenee. Minut on jätetty heitteille suureen maailmaan, yksin keskelle maailmanlaajuista kriisiä. SUOMEN POLIISI JOS KUULETTE, TULKAA HAKEMAAN MINUT!


Kello 23


HALUAN BAARIIN! Terassit ovat auenneet maanantaina ja minä joudun olemaan karanteenissa tämän typerän viruksen takia. APUA! Haluan PUHUA PASKAA ja JUODA KALJAA! Haluan ihmisten ilmoille. Tulen hulluksi täällä! Etenkin kun viina alkaa loppua.


Kello 23:30


Löysin pullon kotitekoista Slivovitsiä, jonka sain pari vuotta sitten Pavelilta. Sen siskon mies tekee sitä itse Moraviassa. Luumuviina maistuu aivan karmealta eikä minulla ole mitään lantrinkiakaan.


Kello 24


Olen varma, että koko virus on salajuoni, jonka avulla ihmisiä voidaan kontrolloida. Miksi kahden metrin turvaväli? Koska valvontakameroiden on helpompi tunnistaa ihmiset, kun he eivät kulje yhtenä massana. Yksittäisiä ihmisiä on helpompi valvoa kuin tiivistä massaa.


Nyt joku tietenkin väittää, että miksi maskipakko? Eikö ihmisiä ole vaikeampi tunnistaa, kun heillä on naamiot? Niinpä! Joten mikä ero on Suomella ja Tsekillä? Täällä on maskipakko, Suomessa ei. Suomi on lähes ainoita valtioita maailmassa, jossa ei noudateta maskipakkoa. Suomi on siis luisumassa fasismiin! George Orwell varmaan pyörii haudassaan.

ALAS TURANIA! ALAS SUOMEN HALLITUS!

En taidakaan haluta takaisin Suomi-Turaniaan. Itse asiassa saattaa olla, että pian minä olen yksi harvoista todella vapaista suomalaisista. Siksi hallitus ei ole tehnyt mitään hyväkseni: he eivät TIEDÄ, että olen täällä. Tai sitten he eivät vain välitä minusta, yhdestä poloisesta, joka kituu täällä yksin tappajaviruksen kourissa. Hehän kontrolloivat jo yli viittä miljoonaa suomalaista, jotka ovat loukussa kotimaassa. SIKSI RAJAT OVAT KIINNI! Ei siksi, että virus tulisi maahan, vaan siksi, ettei kukaan pääsisi pois, kontrollin ulottumattomiin! Vanhusten ja heikomman aineksen annetaan kuolla tämän ”viruksen” varjolla, ja muita kyykytetään niin kauan, kunnes vain hyväkuntoisimmat ovat elossa ja he ovat valmiita tekemään mitä tahansa paskahommia minimipalkalla ja tottelemaan hallituksen yhä hullumpia käskyjä.

SUOMI ON ISO KESKITYSLEIRI!!
40 views0 comments

Recent Posts

See All

تعليقات


bottom of page