top of page
  • Writer's pictureMarko

Väärinkäsitys A-Ö

Kaikki alkoi väärinkäsityksestä. A tönäisi vahingossa B:tä, joka luuli tämän tönäisseen häntä tahallaan. Kun B tönäisi A:ta, C yritti tulla väliin ja rauhoittaa tilanteen. Kun D näki A:n, B:n ja C:n, hän luuli heidän tappelevan ja ryntäsi rauhoittamaan tilannetta. C löi häntä kuonoon. E tuli paikalle muuten vain ja sai nyrkistä. Myös F sattui vain olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. G vihelsi pilliin ja sai kaikki kimppuunsa. H oli luonnoltaan aggressiivinen ja hyppäsi tappeluun mukaan haluamatta edes tietää sen syytä. I, J ja K seurasivat tämän esimerkkiä.

Maa L esitti noottinsa. Maat M ja N protestoivat. Liittolaiset O, P ja Q asettuivat ehdotusta vastaan, kun taas näiden periviholliset R, S ja T marssivat ulos täysistunnosta. U, V ja X näkivät tilanteensa koittaneen ja kehittivät juonen saadakseen Y:n, Z:n ja Å:n kiikkiin. Maat Ä ja Ö julistivat sodan toisilleen.

A ja B kuulivat jälkimmäisen tapauksen televisiosta, jota he olivat katsomassa pubissa. He eivät olleet koskaan kuulleetkaan sellaisista maista.

”Mitä lie takapajulan pikkuvaltioita”, tuhahti A. ”Tappelevat aivan mitättömistä asioista.”

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page