top of page
  • Writer's pictureMarko

Rob Sears: Donald Trumpin kauneimmat runot (2017)

Donald Trumpin kauneimmat runot on koostettu Trumpin puheista ja twiiteistä. Niitä onkin maailma ihmetellyt jo reilun kolmen vuoden ajan. Valkoisen talon on vallannut South Parkin Cartmanin tapainen piirroshahmo, joka huseeraa Ali G:n itsevarmuudella ja tietämyksellä ympäri virtuaalista ja tosimaailmaa. Todellisuus on ohittanut fiktion ja parodia siitä tuntuu olevan mahdotonta.


“Paljon parempaa kuin käydä psykiatrilla – enkä ole koskaan käynyt.”

Kuten tunnettua, Donald J. Trump on kaikkien alojen maailman paras erikoisasiantuntija. Hän on maailman paras kaikessa. Hän on maailman paras 140 merkin kirjoittaja, hänellä on maailman paras muisti ja puhuupa hän ihan mistä asiasta tahansa, hän tietää siitä kaiken.

Hän on myös vakaa nero.

Trump on myös maailman paras koulukiusaaja, maailman paras narsisti, maapallon paras alapäätarttuja, maailman paras Venäjän asioiden edistäjä, maailman paras sammakko, maailman paras sarjakuvafilmatisointi ja maailman paras tätimies.

“Minulla on maailman paras muisti. Maamme unohdetut miehet ja naiset eivät enää jää unohduksiin.”

Naurattaisi silmät kippurassa ellei tämä olisi todellisuutta. Kirjanen on julkaistu jo vuonna 2017, mutta meno on sen jälkeen vain yltynyt. Kun uusi pohja on saavutettu eikä kukaan enää uskoisi Trumpin pystyvän alittamaan itseään, hän tekee sen yhä uudelleen ja uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen.

Ja uudelleen.

Vesa Vierikko lukee vain 40 minuuttia kestävän äänikirjaversion karismalla, joka tuo siihen lisäarvoa.

Lyhyeksi lopuksi sitaatti Trumpin tunnetusti maailman parhaasta kirjallisuuden tietämyksestä:

“Rakastan lukemista. Olen lukenut John Updikea, olen lukenut Orhan Pamukia, olen lukenut Philip Rothia. Uskoakseni monet tarinoista ovat silkkaa fiktiota. He vain keksivät sen tyhjästä. Valepukkien sakkia!”

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page