top of page
  • Writer's pictureMarko

South Park: About Last Night (jakso 5.11.2008)


South Park tekee jälleen sen, mistä Itse valtiaat vain uneksi: esittää animaationa erittäin ajankohtaista poliittista satiiria. Kun jenkit – ja koko maailma – vielä juhlivat Obaman voittoa presidentinvaaleissa, se esittää vaaleja seuraavana päivänä tuota juhlintaa pilkkaavan satiirin. Kun Obaman voitto varmistuu, tämän kannattajat aloittavat hillittömän juhlinnan, joka muuttuu mellakoiksi “kaikki muuttuu” -huutojen säestyksellä. McCainin kannattajat taas pyrkivät ydinsuojaan, koska “kaikki muuttuu”.

Tämän jälkeen jakso muuttuu pettymyksekseni Ocean’s 11-13 –elokuvien parodiaksi. Obama ja McCain kun ovatkin yhdessä juonineet vaalit ja ovat osa kuuluisaa rikollisliigaa. Jalokiviin pääsy on vain presidentin oval officen kautta. Hilpeimpiä kohtia tässä osuudessa on, kun McCainin typeriä lausuntoja jakava varapresidenttiehdokas Sarah Palin paljastuu liigan älykkääksi (!) brittiaksenttiseksi jäseneksi.

Kun krapula koittaa, alkaa tietysti hillitön protestointi ja katumus, ja myös republikaanit uskaltautuvat ulos hautaholvistaan. Ja katso: mikään ei olekaan muuttunut! (Päivässä).

South Parkin uusia ja vanhoja jaksoja voi katsoa virallisessa osoitteessa: http://www.southparkstudios.com

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page